Hur du köper en Directional Kompass för din bil

Människor som inte vill spendera pengar för en fullfjädrad GPS-navigationssystem har ett billigare alternativ: en riktad kompass. Och dessa har avancerat långt bortom bollen-flytande i vatten sort. Saker du behöver
Bil Kompasser
Visa fler instruktioner
1

Bestäm hur mycket pengar du vill spendera. Kompasser kan kosta så mycket som $ 250.
2

Bestäm om kompassen du äntligen köpa bör titta lager i bilen. Batteri-run och bubbel-i-vatten-stil kompasser är avsedda att monteras direkt på instrumentbrädan i en bil. Men det finns mer sofistikerade kompasser som är en del av en backspegel, arbeta bort bilens batteri, och ser ut som de är slut.
3

Betrakta den teknik som används i kompassen. Några av de mindre avancerade kompasser kan påverkas negativt av stålbroar, byggnader eller ens järnvägsspår, och kan behöva kalibreras ofta. Det är inte fallet med de nya sorter som huvudnummer Pathpoint Technology, som utvecklats av Johnson Controls, eller Precision Navigation (PI)-teknik.
4

Överväg installation. Vissa bubbla-in-flytande kompasser och de drivs av batterier är installerade ganska lätt. Andra förlitar sig på bilens batteri för ström. De mer sofistikerade kompasser är mer tillförlitliga och förmodligen bör placeras med en professionell installatör. De 12-volts kompasser kan installeras och kalibreras av bilstereo butiker som är bekant med 12-volts produkter..
5

Observera att kompasser kan köpas från bildelar butiker samt bilhandlare Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96995.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.