Hur man installerar Chrome Rings på en BMW X5

På äldre modeller av BMW X5, chrome ringar runt instrumentpanelen ingår ej. Om du vill ha denna look, så många eftermarknaden leverantörer säljer krom ringar för dig att installera. Lägga krom ringar till din BMW X5 är en liten elegant touch och accenter spårvidd kluster på din instrumentpanel. Saker du behöver
krom ringar
T10 Torx-skruvmejsel
plattång
Visa fler instruktioner
1

Köp kromade ringar från en eftermarknad leverantör . Många leverantörer finns, så shoppa runt efter de bästa priserna och köpa de som du tycker ser bäst.
2

Flytta och parkera din X5 i ett väl upplyst område. När du har flyttat bilen, skruva de två T10 torx skruvarna från toppen av instrumentpanelen. Sätt en skruvmejsel mellan läppen av instrumentpanelen och instrumentbrädan för att försiktigt Addera 3

lossa panelen.
4

Koppla de svarta, vita och blå kontakterna på baksidan av klustret. När du har tagit bort kontakter, trycker du på en flik på baksidan av klustret och flytta lanseringen bar till fullo frigöra instrumentpanelen från X5.
5

Sätt ditt panelen nedåt på en ren arbetsområdet fritt från damm och skräp och lokalisera de 5 "X"-kontakter. Använd ett par plattång och vrid alla 5 "X"-kontakter så att de är parallella med botten av instrumentpanelen. När du vrider på "X"-kontakter, använd en skruvmejsel för att bända panelen isär.
6

Rengör kromade ringarna och knäpp dem på plats på din instrumentpanel.
7

När du är klar, montera instrumentpanelen och anslut den till din BMW X5.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97013.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.