Hur man målar invändiga delar av en bil

Att veta hur man målar inre delar av en bil kan vara till nytta för några olika situationer. Du kanske vill måla de inre delar för att få ett mer anpassat utseende för din bil. Du kan måla allt en färg så att allt matchar, eller gå riktigt anpassad och måla olika delar olika färger. Måla inre delar kan också bidra till att täcka gamla inre delar som har blekts eller repad. Lär dig att måla inre delar av en bil och städa upp eller anpassa din resa idag. Saker du behöver
Handduk
Maskeringstejp
maskeringspapper
Grey instegsskydd pad (finns på fordonsindustrin färghandel) katalog Biltvätt tvål
Vatten
Sponge
Primer för vinyl (finns på bil-butik) katalog Paint för vinyl (finns på bil-butik)
Visa fler instruktioner
1

bort inre delar som ska målas, om möjligt. Om delarna inte kan tas bort, använd maskeringstejp och papper för att täcka omgivande områden. Använd ett gammalt lakan för att täcka sätena.
2

Tvätta de delar som ska målas. Skrubba dem med tvål, vatten och en grå repning pad. Detta tar bort smuts, damm och eventuella skyddande rengöringsmedel som används i det förflutna. Rengöringsmedel som Armor All orsak färgen flagnar och flaga. Tvålen och instegsskydd pad scrubs städare bort, lämnar en matt yta. Se hela ytan som skall målas är tråkig och inte blanka. Upprepa tvätt och skrubbning så många gånger som behövs. Låt området torka helt.
3

Applicera tre eller fyra lager av primer med ljus, även stroke. Primern täcker några små repor eller ojämnheter, och gör det möjligt att måla för att fästa bättre på sidan. Låt primern torka helt mellan lagren.
4

Spray fyra eller fem lager färg med ljus, även stroke. Färgen är tunn och vattnig, så använd mycket lätta drag för att förhindra körningar i färgen. Använda flera ljus rockar ger ett mycket bättre resultat än att använda färre tunga rockar. Låt varje lager torka innan ett nytt skikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97044.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.