Hur man installerar ett Tach Gauge i en 1990 Honda Civic

Många Honda Samhällskunskap inte utrustade med en varvräknare. Varvräknaren är en mätare inne i instrumentpanelen som läser hur hårt din motor fungerar och översätter det till varv per minut, eller varvtal. Att kunna läsa varvtal under drift av din bil kan vara nyttigt och roligt. Det gör att du kan ta bilen till gränsen för dess prestanda innan växling utan att skada din motor. Vem som helst kan installera en varvräknare till en Honda Civic hemma med några enkla verktyg. Saker du behöver
Phillips
skruvmejsel Ny varvräknare
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och använd en skiftnyckel för att ta bort den negativa batteripolen. Ställ in kabeln åt sidan så att den inte riskerar att vidröra batteriet kopplingshuvud.
2

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort två skruvarna under instrumentpanelen huven. De skruvhuvudena möter marken och är i ovanför centrum av instrumentpanelen fönstret. Ta bort plastkåpan instrumentpanelen samtidigt lossa fem clips på undersidan skenan på locket.
3

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort fyra skruvar som håller instrumentpanelen på plats. Dra instrumentpanelen från instrumentbrädan och lokalisera kablar och kablage på baksidan av panelen. Lossa ledningarna från selar med fingrarna.
4

Placera instrumentpanelen på en arbetsyta instrumentet uppåt. Ta bort det genomskinliga fönstret genom att lossa sju clips runt sidorna av panelen. Ta huven instrumentpanelen genom att lossa fyra clips på toppen av panelen. Det finns en svart plast instrument overlay ovanpå de instrument som kan tas bort med fingrarna.
5

Vrid panelen upp och ned på arbetsytan och skruva fyra skruvarna med en Phillips skruvmejsel. De fyra skruvarna kommer att vara i en fyrkant på den högra sidan av den uppochnedvända panel.
6

Vrid panelen rätt sida upp och bända ut det instrument som lossades. Placera den nya varvräknare spårvidd i kortplatsen och vrid tillbaka panelen upp och ner. Sätt tillbaka de fyra fästskruven med en Phillips skruvmejsel.
7

Skjut tillbaka panelen i instrumentbrädan medan du försiktigt återansluta kablarna till sina selar. Sätt tillbaka de fyra instrumentpanelen monteringsskruvar. Sätt tillbaka plastkåpan och två plasten fästskruvarna under instrumentpanelen huven och luta dig tillbaka locket i sina clips.
8

Sätt tillbaka batteriets minuskabel och stäng huven.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97564.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.