Hur Wire ett eluttag för en bil

Det finns två typer av eluttag som kan installeras i en bil. Den första är den standard 12-volts eluttag. Den andra är en 120-volts vägguttag. Ledningarna för de båda enheterna är densamma. Skillnaden är att DC kontakten kräver inga ytterligare elektronik för att ge 12 volt. Nätkontakten är större och innehåller elektronik som behövs för att omvandla likström till växelström. Denna enhet kallas vanligen en växelriktare. Saker du behöver
Drill
Genomföring
Red 12-gauge elektrisk tråd
Svart 12-gauge elektrisk tråd
Automotive säkringsblock
AC eller DC eluttag

Visa fler instruktioner
1

montera pluggen och säkringscentralen i sina permanenta platser tillfälligt och bestämma längden på kabeln som krävs för att få ur pluggen till säkringsboxen och från säkringsdosan till batteriet.
2

Anslut ena änden av den röda kabeln till den positiva polen på kontakten. Kör den andra änden till den nya elcentralen och anslut den till den första av två anslutningar på baksidan av säkringsdosan. Varje säkring slot har två anslutningar på baksidan av säkringsdosan. Se till att köra kabeln så att den inte är i vägen för något.
3

Anslut ena änden av den svarta kabeln till den negativa polen på kontakten. Anslut den andra änden av den svarta kabeln till en metalldel på bilen ram. Bilen ram är den bästa bergvärme.
4

Anslut ena änden av en andra röda kabeln till den andra tråden anslutningen på baksidan av den nya elcentralen. Borra ett hål genom brandväggen för att få tillgång till motorrummet. Storleken på hålet styrs av den använda storleken genomföringen. När du väljer genomföringen, kommer instruktionerna diktera storleken hålet behövs. Sätt genomföringen
5

, och skjut den andra änden av den röda kabeln genom genomföringen för att komma åt batteriet. Anslut änden av den röda kabeln till den positiva polen på batteriet.
6

Testa den nya plug verksamhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97275.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.