Hur Bleed Hydraulikinstallation

Utförandet av varje hydraulsystemet är starkt beroende av skick och underhållet av kolvarna samt linjer matar dem. Ibland kan dessa linjer behöva luftas för att erhålla en perfekt nivå av tryck och prestanda. Även om de flesta tillverkare känner att du bara ska använda de ganska dyra blödande verktyg eller utrustning som levererats av deras egna företag, det finns ett billigare och enklare sätt att blöda dina hydraulslangar. Saker du behöver
Refill flaskor
3 inches av plaströr
Tre sodaflaskor
Byte hydraulolja
Visa fler instruktioner
1

Secure din hydraulpump eller maskinen på ett plant underlag. Om du blöder hydrauliska ledningar från en bil, kommer du vill placera bilen på domkrafter i garaget eller på gatan, inte på uppfarten.
2

Ta bort alla komponenter i maskinen som blockera din tillgång till de avluftningsventiler men är inte en del av det hydrauliska systemet. För motorfordon, kan detta innefatta hjulen eller kokkärl olja.
3

Avlufta det hydrauliska ledningarna från den linje som är längst bort från huvudcylindern av pumpen. Fortsätt att blöda de övriga raderna i ordning tills du når den sista hydrauliska raden.
4

Ta fluidreservoaren lock eller plugg. Placera den på en ren, torr plats där det är lätt att hämta.
5

Förbered alla dina refill flaskor på denna punkt, så att du kommer att vara beredda att ersätta den luftas vätskan vid lämplig tidpunkt.
6

Bifoga klar, plastslang på bleeder utlopp skruven. Slangen ska vara ungefär 3 inches lång och 1/8 tum i diameter. Skapa en tight passform, så det blir inga läckage eller luft släpps in i cylindern.
7

Mata den andra änden av röret i en av de tomma soda flaskor.
8

Pumpa hydraulkolv kontroll ett par gånger för att hjälpa initiera flödet. Till exempel, om du försöker att blöda bromsledningarna på din bil, bör du pumpa bromsen några gånger.
9

Öppna bleeder-uttag skruv samtidigt trycket på ventilen.

10

Stäng utloppet skruven när ventilen nivå kan pressas hela vägen ner och det finns inget mer tryck.
11

blöder varje linje tills hydrauloljan kommer ut ser så likt den oanvända vätskan som möjligt. Fyll på behållaren när du blöder varje rad, aldrig låta den gå tom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96921.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.