Hur man använder luftstötdämpare att lyfta en Rear End

Air chocker används ofta på lastbilar , skåpbilar och andra fordon för att ge ytterligare stöd till tunga laster . Air chocker kan användas för att lyfta den bakre änden av ett fordon för att förhindra gardinbildning under belastning och bogsering förhållanden. Mest eftermarknaden luftstötdämpare fylls genom påfyllning av luft via en extern kompressor . Fordon som kommer från fabrik utrustad med luft suspensioner använder ofta interna kompressorer för att höja fordonet som behövs . Saker du behöver
Air kompressor
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Leta påfyllningsventilen monterad nära fordonets bakre stötfångaren . Skruva av locket som täcker påfyllningsventilen för luften chock . Anslut luften munstycket på kompressorn till påfyllningsventilen .
2

Använd kompressor för att fylla luften chock . Detta kommer att orsaka att bakre änden av fordonet att stiga. Den maximala höjden på den bakre änden beror på kapaciteten hos de installerade luftstötdämpare . Överfyll inte chockerna .
3

Använd ett däck mätare för att mäta mängden luft inuti chocker . De flesta luftstötdämpare fungerar säkert vid 40 till 70 psi . Avlägsna luften munstycket och skruva på locket på påfyllningsventilen när du är klar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96425.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.