Hur man väver en Cargo Net

Om du har någon typ av fordon som sträcker sig från en skåpbil, en lastbil, en bil eller en RV och du behöver bära några stora objekt i ditt lastrum, kan ett lastnät hjälpa dig säkra din last. Det kan hålla föremål på plats och ger dig sinnesfrid att du inte kommer att förlora något på resan hem och att lastrummet innehållet kommer att stanna på plats. Beroende på styrkan och storleken på lastnät, kan du spendera hundratals dollar för att köpa en. För en bråkdel av det pris du kan göra en hemma. Saker du behöver
bungee stubin med krökta ändar
plast buntband
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Hook en av de bungee stubin på första fästet till vänster av lastrum. Börja längst upp fästet på vänster sida.
2

Sträck första bungee rep till höger sida av lastrummet och haka fast den på det övre fästet på den sidan.
Sida 3

Anslut en annan sladd på konsolerna nedanför den första. Fortsätt att lägga sladdar tills alla horisontella konsoler är fyllda.
4

Hook en ny sladd på den första vertikala fästet på den nedre kanten av lastrummet. Håll linan spänd Om kroken inte har ett klipp på slutet.
5

Passera den lösa änden av den vertikala sladden bakom lägsta horisontella sladden. Ta den vertikala sladden tillbaka upp över den näst lägsta en.
6

Håll väva den vertikala sladden bakom och framför de horisontella tills du når den översta. Om det finns fästen längs ovansidan av lastrummet haka änden av den vertikala linan på den första konsolen. Om inte, har en vän att hålla i sladden upp medan du arbetar.
7

Placera en plast buntband bakom tvärsnittet mellan den vertikala sladden och den lägsta horisontella sladden. Den övre änden av slipsen ska peka upp till det övre vänstra hörnet av tvärsnittet och den nedre änden på det nedre högra hörnet.
8

Dra buntband stängt runt framsidan av tvärsnittet och fäst det ordentligt. Skär av änden av slipsen så kort som möjligt med en sax.
9

Knyt en annan zip runt tvärsnitt, men har här en poäng upp till höger och ner till vänster. Stäng slips runt den första och tvärsnittet och trimma slutet. De två banden bör utgöra ett "X" över tvärsnittet.
10

Gör ett 'X' form av buntband över varje tvärsnitt mellan den vertikala sladden och de horisontella. Kontrollera att det inte finns något spelrum i den vertikala sladden som du säkra den för att göra nätet tight.
11

Weave annan vertikal sladd i de horisontella samma sätt som du gjorde den första för den andra och på varandra följande parentes. Fyll alla de vertikala fästena för att slutföra väv av nätet.
12

Skär bort de lösa ändarna av de vertikala sladdar om du inte har några fästen längs den övre delen av lastrummet. Detta är vanligt förekommande i de stammar av minibussar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85131.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.