Hur lågt ska jag få min Jetta Volkswagen GLS föll till marken?

När det gäller att modifiera en bil som en VW Jetta , sänka suspension för hantering och bättre utseende är ofta nära toppen av att göra- lista . Men innan du tappar din fjädring så underredet skrapar i marken , finns det några saker att tänka på . Syfte
p Det finns två huvudsakliga skäl för att sänka en Jetta : utseende och utseende . Trots en extremt låg bil kan se snygg , en suspension som är för låg kan påverka hanteringen .
Metoder
p Det finns några olika sätt du kan gå om sänka fjädring på en Jetta . Den mest konventionella är genom att sänka fjädrar och stötdämpare . Detta är en relativt billig metod , men en som inte erbjuder någon möjlighet höjdjustering . Coilovers , som kombinerar den chock och våren i en justerbar enhet , är ett bra val eftersom höjden är lätt att justera . Luftfjädring är ett annat alternativ , och en som erbjuder enkel höjdjustering .
Överväganden

Den primära faktorn för hur lågt att släppa din Jetta är den avsedda användningen av fordonet efter att den har sänkts. Om bilen är din dagliga transporter , vill du förmodligen inte att sänka den mer än en tum eller två för att hålla bilen användbara . Å andra sidan, om du är racing den, kan sänka det flera inches vara önskvärt . Om det är en särskild show bil , än att sänka tills topparna på hjulen försvinner in i hjulhusen ger mest visuella effekter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96424.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.