Hur man skär ett rostfritt avgassystem

Rostfria avgassystem motstå korrosion. Detta medger att en rostfritt avgassystem att överleva en standard stål avgaser. Cutting avgaserna slangen är en integrerad del av installationen av avgassystemet på ditt fordon. Kombinera specialiserade skärblad för att skära igenom tunn metall med en variabel hastighet såg kommer att underlätta kapning genom att minska arbetet härdning. Arbete härdning uppstår när värme byggs upp i rostfritt stål, vilket gör det svårare att klippa. Saker du behöver
bänk skruvstäd
Måttband
Märkpenna
24 tänder per tum (TPI) sågblad
Tigersåg
Halvrund fil

Visa mer instruktioner
1

Använd ett måttband för att markera den kapade längden på röret med en märkpenna. Placera en markera varje 1/4 tum för att göra en prickad linje runt omkretsen av röret.
2

Säkra rostfria pipe stål utsug i ett skruvstycke med den streckade linje som sträcker sig 3 inches förbi skruvstäd käftarna. Dra åt skruvstäd för att hålla röret tätt utan att snedvrida eller denting sidorna av röret.
3

Installera en 24 TPI bladet i en tigersåg. Dra i änden av bladet för att säkerställa att den är säker. Anslut sågen till ett eluttag.
4

Ställ den tandade kanten av sågbladet på den streckade linjen med sågen parallellt med golvet. Dra sågens avtryckaren något för att starta bladet rör sig långsamt. Håll klingan i linje med den streckade linjen som du skär. Sluta skära om det rostfria stålet börjar glöda en tråkig orange.
5

Slide ena änden av en halvrund fil till avskurna ändan av rostfritt avgassystem. Skjut filen runt insidan av röret för att ta bort skägg vänster från återgående såg. Skjut den platta sidan av filen runt utsidan av snittet för att jämna den yttre kanten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95497.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.