Hur Anpassa Suzuki Bikes

Suzuki motorcyklar är inte ovanliga, och om du är en "grenen raket" speed prestanda knarkare, du sannolikt har vänner som delar din passion för ridning supersnabba cyklar. Några av dessa vänner köra sannolikt egna Suzuki motorcyklar. Att hitta bra sätt att göra din cykel står ut bland vågorna av massproducerade import cyklar är inte alltid lätt, men med ett fåtal specialiserade handen, kommer du att kunna förbättra din cykel utseende och prestanda. Saker du behöver
Färgat motorcykeldäck
Högt flöde headers
Högt flöde avgaser
vinylgrafik kit
Kompressor
Visa fler instruktioner
1 < p> Installera färgade däck på din Suzuki. Enligt Motorbiker.org, färgade däck är relativt nya på marknaden med mycket få tillverkare som specialiserat sig på processen att lägga till färg till gummidäck. Färgade däck kan matcha färgschemat på din cykel, eller så kan kontrast för att ge ett unikt utseende. Eftersom dessa däck är inte lika vanligt, kommer din cykel vara avskild från resten av cyklar på gatan.
2

Installera ett högt flöde header, avgasröret och ljuddämparen. Många människor installerar ett högt flöde ljuddämparen att förbättra avgasljud av motorcykeln, men ljuddämparen ensam kommer inte att skapa hästkrafter. Installera ett avgassystem header och en dorn böjd avgasröret kommer att förhindra "flaskhals" eller begränsning av luftflödet som avgaser försöker fly motorn. Enligt StarCycle-USA.com, kommer att lägga till dessa tre komponenter ökar hästkrafter och prestanda över hela effektområdet din Suzuki.
3

Lägg en ny vinyl grafik kit till fendrar och gas tank på din Suzuki. Det finns otaliga vinylgrafik kit design och färgsättning för att anpassa färgsättning på din cykel. Vinyl kit är mycket mindre pengar än en anpassad färg jobb som kan köras på tusentals dollar, och en vinyl kit kan tas bort och bytas ut om du väljer att byta upp utseendet på din motorcykel.
4

Installera en kompressor på dig Suzuki. Enligt TTS-Performance.com, kan en kompressor lägga minst 35 hästkrafter till en Suzuki Hayabusa motor. Detta kan mer än fördubbla den hästkrafter utsignalen från en lager Suzuki. Om du är intresserad av att vrida huvudet med ren fart, är detta den metod att välja. Lägga till en kompressor kommer att kräva en betydande kontant investering och anses vara en viktig motor modifikation, men det är möjligt att slutföra jobbet i ditt garage. Du kan också söka professionell installation från en kvalificerad motorcykel specialist.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95294.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.