Flex-a-lite Instruktioner

Flex-a-lite remdrivna fläktar installeras i stället för beståndet kylfläkt på de flesta bilar och lastbilar som ursprungligen försedda med en mekanisk fläkt. Flex-a-lite fans plana ut vid höga hastigheter, vilket minskar luftmotståndet och därmed minska mängden hästkrafter spillo. Medan fansen installeras snabbt, är det viktigt att sätta dem i korrekt för att undvika skador, inte bara till fläktkåpa men till kylaren. Saker du behöver
3/8-tums enhet socket som
Visa fler instruktioner
1

Använd hylsnyckel för att ta bort den negativa kabeln från bilens batteri. Detta kommer att förhindra att fordonet startas när du arbetar på fläkten.
2

Unbolt övre fläktkåpa fästskruvar belägna på toppen av fläktkåpa. Ta bort fläktkåpa fästskruvar, som monterar den övre och undre fläktkåpa tillsammans. Dessa är placerade vid klockan tre och nio positionerna klockan på fläktkåpa vänstra och högra sida när du tittar ner i motorrummet. Dra fläktkåpa upp Addera 3

och stänga av fläkten. Fläkten i sig är monterad på remskivan med bultar. Använd spärrfunktion för att ta bort skruvarna som håller fast fläkten i remskivan. Om fläkten är monterad på remskivan med en koppling --- identifierbar som en stor, rund, fenor cylinder monterad mellan fläkten och remskivan --- ta bort kopplingen också. Detta monterar även remskivan med fästskruvar.
4

Dra ut fläkten och kopplingen ur motorrummet av fordonet. Om fordonet är utrustat med en fläkt koppling, blir det nödvändigt att använda den medföljande fläkten spacer mellan remskivan och fläkten. Kör bultarna genom fläkten och spacer, sedan placera fläkten i fläktkåpa och dra åt fästbultarna i remskivan.
5

tillbaka övre fläktkåpa i omvänd ordning som den togs bort och anslut sedan den negativa batteripolen för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87192.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.