Lägga till mer makt till en V6 Fiero Motor

Pontiac tillverkade Fiero sportbil från 1984 till 1988. Den kompakta storleken, ger låg vikt och kort hållning av fordonet för snäv hantering och idrottsprestationer. Installera en strömlinjeformad, högpresterande luftintag och output system kommer att ha tät syre kommer in i förbränningsrummen, lägga makten i varje cylinder stroke, och kommer att evakuera avgaserna från cylindern snabbt. Utför dessa uppgraderingar när du vill ha mer makt från din sexcylindriga Pontiac Fiero. Saker du behöver
tändstiftsnyckel
Ny distributör cap
6 högpresterande tändstift
tändkabeln satt
Sänkning våren över spolar från 4 högpresterande däck
Kall luft intag
Hög insugningsröret
Högpresterande Fiero avgassystem
Garage Hiss
ECU programmering dator
Hylsnyckelsats
Däck järn
Bil jack
Phillips skruvmejsel
skruvmejsel
Automotive vätska catcher
Motorkylvätska
Visa fler instruktioner
1

utföra en grundläggande tune-up på din Fiero. Ta bort fördelarlocket, tändstift kablar och tändstift och ersätta dem med högpresterande motsvarigheter med en tändstiftsnyckel och en vanlig skruvmejsel. Starka kopplingar kommer att lägga ström till gnistan i cylindrarna.
2

Sänk Fiero genom att ersätta spolen över fjädrarna på stötdämparna med kortare, högpresterande fjädrar. En lägre profil fordon kommer att ha mindre luftmotstånd, vilket kommer att leda till en vinst i hastighet.
3

Byt däcken med högpresterande däck. Hög prestanda däck är tillverkade för att minska energiförlusten mellan fordonet och vägen. Den rätt utformad mängd dragkraft minskar power-förlorande friktionen.
4

Balans och rikta hjulen. Strömavbrott när hjulen är även något ur balans, obalanserade hjul motarbetar varandra
5

Byt luftfilter box med en kall-luftintag med en vanlig skruvmejsel.. Den kalla luften intag kommer att driva en större mängd av tätare luft in i förbränningsrummen, vilket resulterar i en mer kraftfull explosion i cylindern.
6

Byt grenröret stock intaget med en hög luft-intag grenrör. Det blir mer luft kommer in från kylan-luftintaget, vilket kommer att leda till en ökning av makt.
7

Byt systemet lager avgaserna med en hög volym avgassystemet. Se till att stora volymer avgassystemet innefattar avgasgrenröret, katalysator och ljuddämparen i ett stycke. En hög volym avgaser är skyldig att se någon makt vinster från de höga luftintag komponenter.
8

Program ECU att hantera den nya syre och bränsle blandningen kommer in i motorn. ECU är en dator inuti motorn som reglerar luft /bränsleblandningen. Utan omprogrammeras, kommer ECU justera tillbaka till sin gamla standard för prestanda trots luftintag uppgraderingar. Ingen vinst vid makten kommer ses om ECU inte omprogrammeras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86427.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.