Hur man installerar ett Front Sway Bar i min '55 Chevy

Den 1955 Chevrolet kom inte från fabriken med en främre krängningshämmare, vilket innebar att bilen skulle luta i hörn ganska tungt, vilket gör snabba svängar svårt. Lägga till en krängningsstång inte bara förbättrar åkkomfort av Chevrolet, utan också förbättrar hantering. Om du vill installera en främre krängningshämmare i din '55 Chevrolet, kan du göra det i ett par timmar. Saker du behöver
Drill
Jack står
3/8-inchand 7/16-inch metall borr
skruvnyckel set
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Sway Bar Kit
Maskeringstejp
Märkpenna
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Skjut bussningar med krängningshämmare kit på stången med händerna. Linda de krängningshämmare parentes runt bussningarna för hand. Installera vingla Länkfältet änden till krängningshämmaren med en skiftnyckel. Lägg ner under fronten på bilen och köra en bit maskeringstejp över den främre kanten på den nedre styrarmen, liksom på undersidan av ramen.
2

Lyft krängningshämmaren upp under ramen och håll den på plats med ett par pallbockar. Kontrollera att krängningshämmaren är centrerat i ramen genom att mäta båda sidor med måttband. Markera hålen på vingla fästen bar genomföringen till maskeringstejp på ramen med en märkpenna. Sänk krängningshämmaren ut från undersidan av Chevrolet.
3

Borra två 7/16-inch hålen i ramen där du markerat de krängningshämmare fästen med borren och 7/16-inch borr. Ta bort tejpen. Sätt in U-bultarna som ingår i satsen i ramen så att de gängade ändarna på U-bultarna stick ned från botten av ramen. Lyft vingla bar upp i ramen och skruva den på plats med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Markera hålet i fästet på krängningshämmaren slutet länk på maskering tejp på nedre länkarm med märkpenna. Ta gungning länkfältet änden från krängningshämmaren med 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel, ta därefter bort konsolen från slutet länken med samma verktyg.
5

Borra ett 3/8-tums hål i markeringarna på undre länkarm med 3/8-tums borr och borr. Dra bort tejpen på den nedre styrarmen och skruva fästet änden till den undre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Installera slutet länk till fästet på den nedre länkarm och krängningshämmare med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86023.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.