2001 Jetta Console Removal

Den Jetta, tillverkad av tyska biltillverkaren Volkswagen, gjorde sin USA-debut som en 1980 modell. Jetta har gått på att få massor av uppmärksamhet och några nykonstruktioner, inklusive en stor en i 1999. I 2001 års Jetta är en del av den fjärde generationens Jetta kropp stil (1999 till 2005). Även om det finns år till år förändringar mellan fjärde generationens Jettas, avlägsna 2001-modellen konsolen bör vara samma som eller mycket lik att ta bort konsolen i andra modeller tillverkade mellan 1999 och 2005. Saker du behöver
Torx skruvmejsel (T20) katalog platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Höj parkering-broms, sedan ta tag i skift ratten. Fast vrida moturs det att skruva loss den. Om du har problem, slå på ratten i en handduk för att ge extra bra grepp.
2

Gå till bakre delen av konsolen genom att flytta till Jetta s baksäte. Tryck upp på mugghållaren tills den lossnar från konsolen. Bakom mugghållaren, hittar du två Torx-skruvar. Ta bort dessa och förvara dem på ett säkert ställe.
3

Flytta förar-och passagerarsätet fram. Detta gör att du kan komma åt konsolen sidopaneler. På sidopanelerna, hittar du två fyrkantiga lock (en på varje sida). Kräng av dessa täcker med en liten platt skruvmejsel. Ta bort Torx-skruvar bakom omslagen.
4

Lossa locket från parkeringen-broms. Detta lock omger knapp på spaken. Dra bort det med händerna. Om det behövs, bända bort det med en platt skruvmejsel.
5

Skjut fingrarna under den bakre kanten på konsolen (där den möter golvet). Lyft den bakre delen av konsolen uppåt för att höja den över spaken och dra sedan den främre delen uppåt. Skjut konsolen ut genom någon av bakdörrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83874.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.