Hur man installerar en varvräknare på en 2001 Chevrolet S10

Installera en varvräknare i din lastbil gör mer än att bara ge dig information om motorns varvtal. Om du lär dig att vara uppmärksam på vad varvräknaren säger om din bil, kan du också dechiffrera hur väl lastbilen körs, den gas körsträcka du kan förvänta medan bogsering och en mängd andra godbitar. Om din Chevy S10 inte är utrustad med en fabriks varvräknare, installera en eftermarknad varvräknare är en bra idé. Saker du behöver
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

lokalisera var på instrumentpanelen du vill använda för den varvräknare som ska installeras. Det är bäst att undvika att placera den direkt i din siktlinje. Placering på varvräknaren på vänster sida om ratten vanligen ger det minsta snedvriden bild av vägen.
2

Montera varvräknaren fäste med hjälp av självgängande skruvar medföljer varvräknare och skruva dem in i toppen av instrumentbrädan. Montera varvräknaren på fästet, och sedan köra trådarna runt och under instrumentbrädan, sedan genom brandväggen på en av de befintliga hålen brandväggsåtkomst. Addera 3

Öppna huven på lastbilen och lokalisera tillgång hålet där trådarna driva igenom. Dra kablarna in i motorrummet. Det bör vara fyra trådar medföljer varvräknare. Två svarta ledningar finns skäl för varvräknare ljus och varvräknare själv. De två röda kablarna är ström för samma komponenter.
4

Hitta en ren, omålad marken och skruv eller bult svarta jordkablar tillsammans denna grund. Ta bort jordledningen från lastbilens batteri.
5

Öppna locket av motorrummet gruppcentralen, sedan skruva isär hela gruppcentralen från truckens chassi. Leta tändningen säkringen och dess motsvarande ledningar på undersidan av säkringsdosan. Installera den röda tråden för varvräknare ljuset i tändningslåset ledningar så att när trucken är på, är varvräknaren på. Bolt säkringsboxen tillbaka till sin plats och sätt tillbaka luckan.
6

Leta truckens distributör. Det finns en tråd som leder ut från den. Den andra röda kabeln från varvräknaren är skarvade in i denna tråd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86603.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.