Hur man använder Cobb Accessport

Cobb Tuning producerar Accessport tuner som optimerar bilens elektroniska styrenhet för sin prestanda. Den Cobb Accessport är lämplig för moderna högpresterande bilar tillverkade av Mazda, Mitsubishi, Nissan och Subaru. Enheten är handhållen och enkelt att navigera genom de många funktioner som individuellt tweak och rapportera motoreffekten. Tunern ger dessutom en standardinställning att ångra alla anpassade elektroniska tuning och återställa ECU tillbaka till bilen tillverkarens fabriksinställningar. Instruktioner
1

Leta OBD-II-port under instrumentbrädan på förarsidan av bilen. Koppla in den medföljande Accessport till porten och in i Accessport handdatorn. Följ installationsanvisningarna med väljaren pad på tuning enhet.
2

Välj "Base Maps" från skärmen menyn för att välja motorn kartan plattformen passar ditt fordon. Välj "Steg 1" för att mappa om prestanda i en motor utan modifikationer. Välj "Steg 1 +" för en modifierad luftintag systemet. Välj "Etapp 2" för ändringar i avgassystemet. Välj "Steg 2 +" för ändringar i både insugs-och avgassystem.
3

Välj "Ändra Maps" från skärmen menyn för att välja tillfälliga ecu karta inställningarna för särskilda körförhållanden. Välj "Fuel Economy" för att optimera bränsleförbrukningen på en lång bilresa. Välj "Valet" för att förhindra att motorn över varva om du låter någon annan köra bilen och du är osäker på sin körförmåga.
4

Välj "Performance Monitor" från menyn för att lämna uppgifter om Den nya kartan modifieringar. Välj "Dynamometer" för att kontrollera hästkrafter läsning av motorn. Välj "0-60" om du vill ta tiden bilens hastighet från stående till 60 mph.
5

Välj "ecu Settings" för att anpassa din motor timing, tomgång nivå och varvtal vid växlingar. Välj "Data Logging" för att spela in information från ECU att kontrollera sådana uppgifter som luftflöde, batterispänning, kylvätsketemperatur och luft-till-bränsle.
6

Välj "felkoder" när du ha en varningslampa på instrumentbrädan. Läs felkoden att Cobb Accessport skärmar, tillsammans med beskrivningen för att hjälpa dig att avgöra och åtgärda problemet. Återställ felkoden att rensa koden och stänga av varningslampan att kontrollera effekten av din reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96363.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.