Hur man stämmer en Ford Puma

Ford Puma är en liten tvådörrars, front-wheel-drive sport kompakt bil som tillverkades 1997-2001. Den snygga Puma fick utbredd bifall, men tyvärr var aldrig sålts i USA. Över Puma produktion springa, producerade Ford flera prestanda upplagor, däribland Racing Puma och en grupp B rallybil. Puma är fortfarande en idealisk bas för en tuner fordon. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Förbättra fjädring. I lager formulär, standardutrustning Pumas har en relativt hög markfrigång och mjuk fjädring. Euro Performance bär ett omfattande sortiment av fjädring uppgraderingar för Puma, inklusive styvare, lägre fjädrar, stötdämpare prestanda från Spax samt fullständiga omvandlingar coilover från KW (se "Resurser"). Puma gynnar även från större ant-störtbågar, vilket bidrar till att minska krängning runt hörn.
2

Uppgradera hjul och däck. Som med alla trimmade fordon, ser Puma stor med rätt uppsättning hjul, vilket också hjälper det att prestera bättre. Englands Lark hastighet bär ett stort utbud av större, eftermarknads hjul, konstruerade för att passa på Puma (se "Resurser"). Montera prestanda däck på hjulen för en dramatisk uppgradering i Pumas grepp och hantering.
3

Tune motorn för mer effekt. Milltek gör ett högkvalitativt avgassystem för Puma som kommer att stöta effektuttaget från motorn samt göra avgasljud ljudet bättre. På intag av saker, gör Pipercross ett bra intag som är mindre restriktiva än beståndet Puma intaget. Prestanda kamaxlar, en portade och polerade huvud och mindre remskivor är också vanliga uppgraderingar på Puma motorn.
4

Uppgradera bromsarna för att hänga med de mer kraftfulla motor och bättre hantering chassi. Alcon gör en stor broms kit för Puma som drastiskt kommer att korta bromssträckor och minska broms blekna. Om du vill spendera mindre pengar, uppgradera rotorerna med cross-borrade skivor, installera kuddar broms samt flätad stål bromsledningar.
5

Ersätt de ursprungliga stolar med racing-stil, en- bit sportstolar från Recaro eller Sparco. Inte bara kommer din Puma bantar, men föraren och passageraren kommer att hållas i mycket bättre under sportig körning. Byt lager hjul med en mindre, grippier ratt, byt växelspaksknopp och pedaler med en legering växelspaksknopp och pedaler legering.
6

Upgrade utsidan med en kropp kit som innehåller olika fram och bak stötfångare, sidokjolar och en bakre vingen. Om du föredrar att hålla saker och ting mer subtil utseende, helt enkelt byta den ursprungliga grillen för en mesh grill och installera ett litet splitter (spoiler) under den främre stötfångaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95240.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.