Hur man installerar en Xenon Kit

Urladdningslampor belysning kit (HID) är konstruerade för att generera mycket större mängder av belysning för din bil än traditionella kit halogenljus. HID belysning kit har glödlampor fyllda med olika gaser, som förvandlas till elektrifierad plasma som den elektriska laddningen passerar genom lampan. En av de mest populära färgerna är blåvitt ljus skapad av Xenon HID kit. Installera bil HID blixtnedslag är enkel. Saker du behöver
Aftermarket Xenon HID belysning konverteringssats
bomullshandskar
buntband
Elektrisk
tejp
Visa fler instruktioner
1

Öppna Xenon strålkastare ljus kit, som kommer att ha lökar, förkopplingsdon och formgjutna kontakter. Var noga med att inte vidröra Xenon lampa. Hudfett skadar lampan och orsaka för tidig lampa utbrändhet.
2

Öppna bilens huv och bekanta dig med strålkastarna på framsidan av bilen. Koppla befintliga kabelstammar från den ursprungliga strålkastaren glödlampa.
3

Ta bort originalet strålkastaren från sockeln genom att vrida lampan och dra det mot den bakre delen av bilen. Glödlampan ska glida ut ur pre-formade strålkastare fixtur. I vissa fall måste en slide-on klämma eller vrida ringen också avlägsnas innan glödlampan kommer att glida ur uttaget. Ta bort dessa också.
4

Infoga Xenon HID lampa i strålkastaren uttaget. Vrid och lås den på plats. Installera om alla klämmor eller fästen vid denna tid.
5

Ställ HID ballast i, eller på kanten av, bilens motorrum. Fäst HID pigtail ballast ledningar till pre-formade fläta på Xenon lampa. Dessa delar är specialdesignade och kommer att ansluta i en enda konfiguration.
6

Fäst den andra ledningar fläta på HID ballast till pre-formade ledningar kontakt som var ansluten till den befintliga standarden /halogen glödlampa . Denna ledningar pigtail på förkopplingsdon är konstruerat för varje tillverkare, gör och bilmodell. Den pre-formade kontakten ansluter endast till rätt kabelhärvan.
7

Flytta HID ballast i motorrummet. Fäst den på fender väggen eller brandvägg med buntband eller eltejp. Låt inte ballasten att studsa omkring eller vara lös efter att installationen är klar.
8

Testa installationen innan du tar bilen för en enhet i nattetid. Kontrollera att alla glödlampa inställningar fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87196.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.