Hur man installerar en bakspoiler på en Scion xA

Spoilers lägga en hel del stil till din bil och de är det bästa sättet att anpassa en bil som har en hel del "curb" överklagande. Du kan installera en bakre spoiler på en Scion xA själv om du har lite kunskap om bilar och några grundläggande verktyg. Saker du behöver Review, Universal spoiler
Drill
Carbide bit Electronic Hardware
Visa fler instruktioner
1

Organisera spoilern delar som medföljde spoiler. Ställ instruktionerna och hårdvara åt sidan. Placera bultar, packning material (skummigt grejer) och mallar för att borra hål på en arbetsbänk där du kan komma åt dem.
2

Placera mallen på motorhuven av Scion. Centrera den i den position du vill ha den spoilern. Borrhålen är för montering benen på spoilern, så den faktiska spoiler vingen kommer att placeras lite längre bak på bilen.
3

Borra hål för montering benen i din trunk köksfläkten med en borrmaskin och bit som motsvarar storleken av hårdvaran tillgänglig.
4

Sätt packningen materialet in i fästena på benen. Ställ spoilern benen på rampen och säkra dem med bultarna med en power driver.
5

Bifoga några kablar för belysning till bromsen ledningar på de bakre bromsarna. Trådarna normalt är anslutna till den tredje tråden, men läsa kopplingsschemat för att vara säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83046.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.