Så monterar du ett Backkamera

Backningskameror montera på baksidan av din bil och visar området direkt bakom dig. Vyn som visas liknar vyn samtidigt som du tittar in i en backspegel eller sidospeglar. Två grundläggande monterings mönster finns: en registreringsskylt fäste och en multi-ytmontering. Plattformen mount ger dig möjlighet att placera kameran högt upp på baksidan av ditt fordon för att se över vad du kan bli bogsering. Flera märken använder dessa metoder för montering av en backkamera. De grundläggande monteringsanvisningar båda typerna är lika. Saker du behöver
tvål och vatten
Rengöringsduk
Philips head skruvmejsel
Hex förare
Tejp
Visa fler instruktioner
License Plate Ram Mount

1

Ta bort ram registreringsskylt och registreringsskylten med en skruvmejsel från baksidan av ditt fordon.
2

Installera en partiell registreringsskylt mount frame kamera. Rikta kameran fästet över registreringsskylten och placera dem båda över skruvhålen. Kör skruvarna genom kameran mount, och sedan genom registreringsskylten, och säkra med en Philips skruvmejsel.
3

Installera en full mount frame kamera. Ta bort kameran-fäste från ramen med hjälp av en Philips skruvmejsel. Dra kameran trådarna genom kameran-fäste och montera kameran på fästet med de två medföljande insexskruvarna och HEX föraren.
4

Lossa justeringsskruven på kameran-fäste tills kameran är stabil men justerbara. Rikta kamerans ovansida till toppen av registreringsskylt ram och använda de fyra skruvarna för att fästa fästet på ramen. Placera full frame kamera fäste över registreringsskylten och återansluta till det fordon med fyra skruvar.
Multi-Surface Mount
5

Rengör och torka det område där kameran kommer att monteras med hjälp av tvål och vatten.
6

Lossa skruvarna på fästet tills kameran är justerbar men stabilt. placeringen av kameran genom
7

Test med tejp för att fästa fästet till ytan, och se till att kameran kommer att ha en fri sikt.
8

Avlägsna kamerafäste från ytan. Peel pappret täcker på baksidan av fästet för att avslöja den självhäftande ytan. Tryck försiktigt fästet på plats med fingrarna tills säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84832.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.