Hur du anpassar en Pontiac Sunbird

Den Pontiac Sunbird har inte varit känd som en av de mer sportiga kupéer på marknaden, men om du råkar äga en Sunbird, du har en solid bil och en motor som skriker prestanda. Det finns flera saker du kan göra för att anpassa din Pontiac Sunbird att ge det där extra hästkrafter. Visa de andra kompakt kupéer att din Sunbird kan hänga med dem. Saker du behöver
Kall luft intag
storkalibrig spjällhuset
ECM tuner
Visa fler instruktioner
1

Ta OEM (original tillverkaren utrustning) luftfilter och luftfilter box och installera ett högt flöde kall kit luftintag. En kall luft intag kit kan öka hästkrafter med så mycket som 30 eftersom filtret reducerar sammandragning av luft i motorn. Med mer luft som strömmar in i motorn, är mer bränsle och tändgnista tvingas in i motorn. Detta är hur kall luftintaget skapar hästkrafter.
2

Installera ett stort hål spjällhus att ersätta OEM spjällhuset. Den stora luftflödet kommer från den kalla luftintaget måste passera genom spjällhuset innan du går in i motorn. Ofta blir en liten spjällhus en "flaskhals", vilket begränsar den nya luftflödet når förbränningskammaren.
3

Uppdatera ECM (elektronisk styrenhet) med en anpassad melodi till öka motorns prestanda. ECM styr mängden bränsle och mängden gnistan. Uppdatering ECM låter motorn möjlighet att dra full nytta av den ökade luftflödet. Även luftflödet kommer att förbättra prestandan utan att uppdatera ECM, slutföra uppdateringen kommer att öka hästkrafter produktionen ännu mer. ECM tuning kräver specialiserad utrustning så att "trimma" måste utföras av utbildad personal som erbjuder ECM tuning. Mest fart eller butiker prestanda erbjuder dessa tjänster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84136.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.