Hur man installerar en satellit på en Infiniti G35

Satellite Radio ökar drastiskt din radio lyssnande alternativ för ditt hem eller bil. Satellit radiomottagare har en inbyggd sändare för att skicka signalen som samlas in av radion direkt till din bilstereo utan kabeldragning eller röriga installationer i din Infiniti G35. När antennen och mottagaren är monterade och ej upp, kan du börja njuta av din satellitradio tjänsten. Saker du behöver
självhäftande skivan
Receiver Mounts
Visa fler instruktioner
1

Placera den självhäftande skivan på bilens instrumentbräda där du kommer att montera mottagaren. Kontrollera att området är borta från alla krockkuddar och inte skymmer sikten.
2

Ta bort skyddspappret från den självhäftande skivan och tryck skivan på plats. Vänta några minuter för limmet att ställa på disken. Rikta mottagaren med markeringarna på vaggan och tryck försiktigt på luren tills det klickar på plats.
3

Placera antennen på taket av G35 och köra kabeln från antennen till "ANT" ingången på mottagaren. Anslut kabeln strömadaptern till porten på din receiver och sätt in det i bilens strömadapter. Flytta antennen runt tills du får en kvalitet signal. Koppla loss antennkabeln när du är nöjd med signalen.
4

Ta bort locket på antennmonteringen och placera fästet på taket på önskad plats. Magneten i fästet kommer fast antennen på taket.
5

Dra kabeln längs öppningen i dörren och snöre den längs instrumentbrädan med hjälp av funktioner i bilen för att dölja kabeln. Anslut kabeln till "ANT" ingången för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86728.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.