Hur man installerar en Cover flaket

Truck ägare tillbringar en hel del tid och ansträngning att behålla sina fordon. En av de mest förbisedda tillbehör för trucken kan vara bra kvalitet lastbil säng täcka. Metal flaket sidopaneler och golv kan drabbas av regn, skräp och ultraviolett ljus. Objekt kan flyga ur flaket och blir projektiler. Anpassade tillverkas lastbil överkast, tillverkade av robusta väderbeständiga material kan skydda sängen från miljön, säkra stuvade föremål och även förbättra gas körsträcka. Truckbädd roll-typ täcker kan köpas för något märke, modell och år lastbil. Saker du behöver
End skiftnycklar
Hack såg
Måttband
Clamps
Visa fler instruktioner
1

Drive till din lokala Biltema eller lastbil reservdelar centrum. Du behöver fabrikat, modell och år av din lastbil för att köpa paketet lastbil täcka. Du kan ta hem om de har den i lager. Du kanske måste beställa den och vänta på sin leverans från ett lager. Kontrollera att rutan innehåller korrekt information som rör din lastbil specifikationer.
2

Parkera fordonet på en öppen plats, som en carport eller uppfart. Öppna kit box och sprida fästanordningar på golvet. Läs anvisningarna, med början från steg 1. Göra vissa delar har alla varit med i satsen..
3

Placera skenorna Ta en av sidostyckena och ställ den på toppen av lastbilen järnväg. Placera den enligt anvisningarna. Den övre delen av bakluckan sitter jämnt med änden av skenan. Om det överhäng, måste du klippa bort överskottet med en bågfil för att kontrollera att den passar. Gör samma sak med den andra skenan. Använd de tillfälliga klämmor styrskenorna på plats för detta förfarande. När det har anpassats och skär, fast de permanenta klämmor - fyra per sida - jämnt fördelade enligt anvisningar och dra åt dem med en skiftnyckel
4

Ta självhäftande weatherstripping bit och. placera den vid den främre delen av flaket ovanpå skenan. Kör gummilister bit från slutet av ett räcke på den andra änden, spola med ändarna räcke. Dra av självhäftande baksida och tryck på i en rak linje. Skär varje åtkomst utanför så det ser prydligt klippta med ändarna räcke.
5

Placera locket kapseln på den främre lastbilen skenan. Den har två spännare, märkt höger och vänster, ansluten till den. Fäst de två de två spännare i spåren styrskenan och lämna dem löst så de glider lätt i järnvägs spåren. Sträck dragkedja till slutet av flaket medan du rulla det flexibla locket på samma gång.
6

Sträck locket till baksidan av bakluckan. Du kommer att se två låsmekanismer knutna till sitt slut - en för höger och en för vänster. Anslut varje låsmekanism i slutet av varje styrskena kortplats. Det ska snäppa rätt i. Se till att locket låses på plats i bakre läget. Lås upp den och låt den dras tillbaka in i kapseln - det kommer att glida av sig självt. Du hämta det genom att dra i remmen och låser den i stället. Du kan justera spännare till något tryck du behöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84737.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.