Hur man installerar ett Sissy Bar

En " sissy bar " är en bakre ryggstöd som läggs till motorcyklar för att tillåta passagerare ett mått av säkerhet . Den staplar länkar till antingen den övre stötdämparen fästen eller till en sekundär tub som är ansluten till den bakre stänkskärmen. Den genomsnittliga bakgård motorcykel mekaniker kan installera en sissy bar i ca 15 minuter . Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
Installera en sissy bar
1

få rätt sissy bar för din motorcykel . Vissa modeller är vanliga och finns överallt , men vissa motorcyklar kräver specialanpassade tillverkade utrustningen . Baren kan ha en pakethållare bak vadderade ryggstödet och även stora stammar med ytterligare bakljus . Många alternativ finns tillgängliga .
2

Förbered motorcykeln för den bakre stånganordningen . De flesta typer av barer kommer att länka till chock bultarna och muttrarna kan lossas utan att ta bort stötdämparen . Andra typer kan monteras på bakskärmen , och fender kommer antingen ha förborrade hål eller kräva modifiering för att montera ribban . När hinder har röjts , kan bar mig förs i läge från baksidan av cykeln och vilade på monteringspunkter .
3

Installera sissy bar . Dra åt bultarna stötdämpare , eller fäst den bakre stänkskärmen fästet med sina tillhandahålls bultar . Vissa sällsynta bar församlingar har båda fästen , och de kommer att kräva en exakt passform för att montera korrekt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83211.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.