Hur man lyfter en Silverado torsionsstång

Chevrolet Silverado lastbil tillverkas med en främre torsionsstång fjädringssystem på fyra-hjulsdrivna modeller. Systemet används för att ge utrymme för överföring fallet, vilket inte krävs för två-hjulsdrivna modeller spiralfjäder. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan lyfta den främre änden av en Sliverado genom att justera torsion bultarna i ca 30 minuter. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ordet jack
stödbenet sälja Grease penna
Visa fler instruktioner
1

Höj lastbilen vid fronten hjulet genom att placera domkraft på en ram järnväg och pumpa spaken tills hjulet befinner sig på marken. Detta avlastar vikten på suspensionen, vilket gör det lättare att justera fjädern. Placera en pallbock på rambalk att stödja domkraft.
2

Leta fästet torsionsstång, precis bakom framhjulet på ramen järnväg. Det har utseendet av två plattor som innehar en lång stång till ramen järnväg. Leta reda på torsion regelstång justering, inbäddat upp på berget. Det är en vertikal bult som sätter trycket för torsionsstaven. Det kan bara ses när man tittar underifrån. Markera huvudet med ett fett penna, så den ursprungliga positionen är känd.
3

Vrid skruven vridning medsols med en 18mm hylsnyckel att höja lastbilen. Varje halvt varvs vridning av bulten kommer att resultera i ungefär en 1/8 av en tum av hissen på kroppen av trucken. Sänk trucken genom att vrida skruven moturs. Dra INTE justeringsbulten tills det tar stopp, detta sätter torsionsstavarna på deras maximalt tryck, och kan bära dem ut snabbt. Vanligtvis ca två hela varv från beståndet positionen gör susen, vilket ger ungefär en tum av hiss.
4

Sänk lastbilen från domkraft och stativ, och mäta markfrigången. Upprepa proceduren på motsatt torsionsstång justeringsbult, eftersom de måste vara lika och nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83464.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.