Hur man gör en Camaro Handtag bättre

Camaro ägare vill oftast sina muskler bilen att gå fort. För att gå snabbt, kan de lägga prestanda delar till motorn och uppgradera fjädringskomponenter för bättre hantering. För att göra en Camaro hantera bättre är det klokt att lägga en krängningsstång att öka styvheten i främre och /eller bakre delen av fordonet. En krängningshämmare minskar krängning vid kurvtagning och installeras enkelt. Stötta upp en Camaro avstängning sedan öka hästkrafter för att undvika att förlora viktig dragkraft under hög hastighet manövrar. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Sway bar
Pencil
Drill
mutterdragare
Ratchet
uttag
Visa fler instruktioner

1

Park ditt Camaro på en plan yta på en arbetsplats med massor av ljus. Palla upp baksidan av bilen med en domkraft och låsa jack på plats när det är högt nog att sätta två pallbockar under ramen för att arbeta på bakvagnen. Placera en pallbock under varje rambalk framför bakaxeln på bilen. Sänk bilen på pallbockar och ta bort ordet jack.
2

Ta bort fästbultarna från befintliga krängningshämmare med nycklar för att lossa muttrarna och bultarna som håller stången till axelarrangemanget. Använd en sluten ände skiftnyckel för att hålla bultar och en sockel för att vrida muttern. Spara eller kasta den gamla baren när de tas bort.
3

Ta bort den gamla krängningshämmare från fordonet med skiftnycklar. En Ratchet och uttag kan användas för att vrida muttern av fästbultarna. Använd en back up sluten skiftnyckel för att hålla kolven samtidigt lossa muttern. Släng den gamla krängningshämmare lämpligt.
4

Borra fästhål i ramen av Camaro på åtgärder märken som korrekt placera gungning bay på axeln. Använd detta första hål för att bekräfta den andra markeringen fortfarande är korrekt genom att hålla den nya baren på plats och passa in märket och själva hålet på Camaro krängningshämmaren. Borra det andra fästhål för krängningshämmare i ramen. Rengör hålen med en borr innan efterbehandling. Ta bort eventuella grader runt öppningen.
5

Fäst den nya krängningshämmaren till Camaro s ram med bultar och muttrar från tillverkaren. Dra åt ordentligt med två skiftnycklar och kontrollera att vingla bar tätt hålls på plats. Mät position bar på axeln och bekräftar att justeringen är korrekt.
6

Lyft upp bilen med en domkraft och ta bort de två pallbockar från under det. Sänk bilen tillbaka på marken och testa bilens kapacitet. Justera storleken på baren och /eller monteringsläge att uppnå bästa resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96300.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.