Hur Turbo Prep en Weber Carb

Förbereda en Weber förgasare för en turbo konvertering tar mer än bara uppgradera förgasardelar. Du måste uppgradera andra komponenter för att konvertera förgasaren att köra med turbo makt. Att veta en hel del om en bilmotor, kommer fordonskomponenter och förgasare drift vara avgörande vid framställning av Weber förgasare. En aspekt som du måste lämna till proffs är stämningen förgasaren att köra på den nya turbo konvertering. Saker du behöver
Turbo ombyggnadssats
Grenrör avsedda att stödja turbo
Bränsletrycksregulator
Högtrycks bränsle Spark pump
pluggar
Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvmejsel ställa
tång som
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna och rengör Weber förgasare. Ta utblåsningsgrenrören genom unbolting dem från motorn. Palla upp fordonets front och skjut pallbockar under främre hjulupphängningen. Koppla utblåsningsgrenrören från avgasrören. Skjut grenrören ur motorrummet.
2

Montera nya grenrör som var utformad för att stödja en turboladdare. Återanslut grenrör till avgasrören och sänka bilen. Både den nya grenrör till motorn. Montera turbo konvertering kit, enligt tillverkarens instruktioner. Ta bort de gamla tändstiften och sätt i de nya höga pluggar prestanda tändstift.
3

Lokalisera raden oljetryck och mata den till turbon. Sätt intercooler, om du väljer att installera ett, mellan oljetrycket linjen och turbo utgång.
4

Ta spjällaxeln från Weber förgasare. Installera en ny förseglad gasspjällsaxeln som kommer att hindra nitrophyl flyter från krossning när extra boost tillhandahålls av turbo. Sätt tillbaka Weber förgasare. Anslut intercooler utgång till Weber med en förgasare hatt kopplare.
5

Byt ursprungliga bränslepumpen med en högtrycks-bränslepump. Ta bränsle regulator och installera det nya bränslet regulatorn utformad för att stödja en turbo. Montera luftfiltret, kopplingar och andra motorkomponenter du bort för att få tillgång till förgasaren.
6

Bärga bilen till en kvalificerad bil tekniker så att han kan ansluta motorn till en dynamometer. Trimma konverterade Weber förgasare under de körförhållanden dynamometern ska placera den under. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87666.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.