Hur man målar en Chrome Exhaust

Mest avgasrören är tillverkade av stål med en stål eller förkromad finish. Om avgasröret på din bil eller cykel är tråkig, rostig eller bara behöver en uppdaterad look, är det möjligt att måla krom. Krom är slät med en blank yta, och färgen kommer skal och flagna av det utan ordentlig förberedelse. Avgasrör nå höga temperaturer, och vanlig färg kommer att brinna när fordonet körs, vilket orsakar att färgen att röka. Du kan förbereda och måla en krom avgassystem för att få en varaktig yta på under en dag i din egen uppfart. Saker du behöver
220-grit sandpapper Wax Mössor och fett remover
Mikrofiberduk
Hög värme måla
Visa fler instruktioner
1

Sand krom avgassystem med 220-slippapper. Sand hela ytan du vill måla. Paint kommer inte följa den släta krom för mycket länge, slipning ger färgen en strukturerad yta för att hålla sig till
2

Torka slipas avgaserna med vax och fett remover och en mikrofiberduk.. Placera maskeringstejp och papper runt eventuella områden nära avgaserna för att hålla färgen sprutdimma bort dem.
3

Spray ett tunt skikt av hög värme färg på avgaserna. Flytta sprayburken ner längden hos avgaserna, inte runt den. Låt det första lagret av färg torka i 15 minuter.
4

Applicera totalt fyra lager av hög värme färg till avgasröret. Låt varje lager torka i 15 minuter mellan lagren. Låt den sista pälsen torr för en hel dag före hantering av avgaserna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87401.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.