Hur man installerar Tint Auto Window

Vissa människor njuter tonade fönster för privatlivet som de tillhandahåller, medan andra tonar sina fönster för att hålla de ljusa solstrålarna från deras ögon medan du kör. Även om många nyare bilar levereras med fönster som har färgton inbyggd, äldre bilar måste ha Färgtoning installerat. Det är en relativt enkel och billig uppgift att utföra, behöver du bara lite grundläggande kunskaper. Saker du behöver
Glasrengöringsmedel
pappershanddukar
Squeege
Rakblad
Saxar
Sprayflaska
Färgtoning
Affischpapper
Show Fler Instruktioner
1

Använd ett glas för att rengöra insidan av fönstren. För att göra detta, spraya fönsterputs generöst och torka rent med en pappershandduk.
2

Använd din affisch styrelsen och sax för att göra en mall av ditt fönster. För att göra detta, håll ett ark av affischen styrelse mot insidan av ditt fönster och spåra den yttre EGDE med en blyertspenna. Skär en 1/8-tums inuti pennan linjen, vilket eliminerar eventuella överhäng.
3

över mallen till nyans. Lägg din mall på fönster färgton. Använd ditt rakblad att skära längs kanten av mallen.
4

Våt och installera nyans. Börja med att skala av det tydligt skyddande ytskikt för nyans, gör detta kommer att exponera den klibbiga sidan av färgton. Använd din sprayflaska med såpvatten. Blöt hela klibbiga sidan av färgton och insidan av fönstret. När detta är gjort, lägger nyans på fönstret.
5

Gummiskrapa färgtonen. Spraya utsidan av färgton, detta gör så att skrapan glida över nyans utan att repa den. Använd din gummiskrapa för att börja arbeta vattnet ut från mellan fönstret och tint.Press skrapan till nyans och skjut det hela vägen över fönstret, lämnar inget vatten eller luftbubblor bakom. Fortsätt tills allt vatten och luft är borta. Torka bort överflödigt vatten från nyans med en pappershandduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83093.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.