Hur man reparerar en Noisy Turn Signal i Chevy Impala

Blinkers på Chevrolet Impala och alla andra fordon kör genom den snabba öppningen och stängningen av en omkopplare inom blinkers relä, eller blottare. Driften av omkopplaren alstrar ett hörbart klickande när den aktiveras. Varje ljud som skapas av växeln kan förstärkas genom att inhysa reläet i ett tomt utrymme bakom instrumentbrädan, det är där de flesta reläer är placerade. Minska eller eliminera bullret kräver inslagning switch med ljudisolerande material. Mest Impalas ställning bullriga reläet direkt bakom vänstra mitten av instrumentpanelen monterad på brandväggen. Saker du behöver
ljudisolerande material
Skruvmejsel
Hylsnyckel
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Vrid nyckeln ställning till "ON" och aktivera brytaren.
2

spåra platsen för ljudet genom att lyssna på klicka tills du hittar reläet blinkers. De flesta reläer är monterade nära gruppcentralen under instrumentbrädan och typiskt till vänster om rattstången. Nå upp bakom instrumentbrädan och känsla för reläet. Du kommer att känna klickande när din hand är på reläet.
3

bort nödvändiga bindestreck eller plåtar med en skruvmejsel eller hylsnyckel som behövs. De flesta Impalas är lagda så att du ska kunna nå reläet genom att nå upp från under instrumentbrädan på baksidan av instrumentpanelen. Nyare modeller kan kräva att du tar bort instrumentpanelen för att komma åt reläet. Du måste ta bort de nedre streck panelerna först ta bort instrumentpanelen.
4

Wrap växeln med en icke-främjar ljuddämpande material. En bomullstrasa, stoppning, eller ljud-deadener material, tillgängliga från bildelar återförsäljare, är tillräcklig. Fäst materialet till omkopplaren med elektriska band. Du kan behöva tejpa materialet till brandväggen över omkopplaren. Lägg till så många lager som du känner är nödvändigt.
5

Installera eventuella bindestreck eller plåtar du bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85375.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.