Hur Stamp luftventiler

lameller jalusier som hjälper dig att kontrollera hur mycket ljus eller luft kommer in ditt hem. Deras design är samma som används för ventilation på race bilar och andra fordon, för att hjälpa värmen fly från en överhettad motor. Du måste ha en lamell tryck för att stämpla jalusierna du använder i ditt hem. Processen för stämpling lameller kräver noggrannhet i mätningarna, beroende på var du vill mönstren. Saker du behöver
Louver Press
tunnplåt
Metal kanten
Blue dyechem
T-square
Visa fler instruktioner
1

köpa eller hyra en lamell press. Louver pressar kan stämpla hålen i en aluminium-eller annan metallplåt. Som av mars 2011, de säljer för $ 500 och uppåt. Den jalusin borr är fäst till ett C-halsen, som bör vara en stationär som möjligt. Bolt den mot en vägg, vilket kommer att hålla jalusin tryck stadigt när du gör lameller.
2

Markera ditt plåt på de platser där du vill göra din jalusierna. Använd en linjal för att mäta längden och vinkeln av jalusierna. Du kan också använda en metall kant till rits raden där du skapar varje lamell. Spraya metall med blå dyechem - finns online eller järnaffär -. Som kan hjälpa dig att enkelt se snitten där spjället pressen kommer att användas Addera 3

Starta din första lamell på metall, där den sista jalusin i raden kommer att bli. Använd en T-kvadrat för att skapa en vinkelrät linje, där fördjupningen kommer att äga rum. Scribe varje linje tillräckligt länge med T-torget för varje rad av gälar du kommer att skapa.
4

Placera spjället pressen direkt i mitten av jalusin intryck du vill göra. För varje storlek louver du är intresserad av, bör det finnas en halvvägs mäts, vilket kommer att vara den exakta platsen där du kommer att tillämpa pressen. Använd en rak kant mot den plana delen av lamellen press dö, vilket också kan hjälpa dig att göra perfekta fördjupningar.
5

Sänk tryck ordentligt för att slå din första lamell. Den mest utmanande process för stämpling lameller gör mätningarna och positionering korrekt och konsekvent. Byt ut formarna på gallret pressen, om du vill ändra form och storlek på varje lamell som du stämpla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87091.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.