Lägga Hästkrafter till en 2007 Jeep Patriot

Medan utsidan liknar kantighet och ikoniska Jeep Cherokee av senaste decennierna, är Jeep Patriot utformad för att dra full nytta av den teknik som finns i några av de andra dyrare Jeep erbjudanden. Patriot ägare kan lägga till en märkbar mängd hästkrafter till sitt fordon genom att göra ändringar i avgaserna, ECU och luftsystem intag. Eftersom Jeep Patriot är utformad för att tilltala dem som har ett intresse av att faktiskt använda sina sport utility vehicles i off-road situationer, uppgraderingar till bilens hästkrafter kapacitet är ett perfekt komplement till den redan robust fjädringssystem. Saker du behöver
Performance chip Aftermarket avgassystem
Sportluftfilter
Visa fler instruktioner
1

Byt filter fabrik luften med ett eftermarknadssystem utformad för att förbättra flödet av luft i motorn. Motorn kommer att kunna generera mer hästkrafter som det mindre restriktiva filter ger ett ökat flöde av luft in i fordonets insugningsrör. Dessutom kommer den ökade luftflödet från eftermarknaden filtret förbättra bilens bränsleekonomi.
2

Installera en eftermarknad avgassystem i stället för lager avgaserna. Det bredare diameter rörledningar av eftermarknaden systemet kommer att möjliggöra enklare flykt av avgaser och en minskning av den totala mottryck i avgassystemet. Båda dessa förändringar i bilens avgaser inställning kommer att resultera i en ökning av mängden producerad hästkrafter. Dessutom, för att hjälpa till att producera mer hästkrafter, kommer eftermarknaden avgassystem ger bilen en mer aggressiv avgasljud.
3

modifiera programvaran som styr motorns funktioner med en eftermarknad prestanda chip i fordonets elektroniska styrenhet. Chipet kommer att ändra programvara som hanterar motorn att producera mer hästkrafter och, i vissa fall, kommer att förändra bränsle och tändning kartor för att ytterligare förbättra bilens prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85658.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.