Hur Wire en trailer till en Buick Park Avenue

Buick Park Avenue är en fullstor sedanmodell som tillverkades i USA 1991-2005. Tack vare sin storlek och kraftfulla V6 motor, är Park Avenue starka nog att fungera som ett bogsera fordon med tillägg av en dragkula och kablaget. Installera ett kabelnät är en person som två jobb, eftersom en person kommer att få arbeta fordonets reglage medan de övriga testerna ledningarna. Saker du behöver
Kabelhärva
Plåtskruv
Skruvmejsel
Circuit testare
Wire kranar
Visa fler instruktioner
1

Parkera Buick Park Avenue på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Dra spaken trunk release placerad i förarens fotutrymmet.
2

Öppna bagageluckan. Lyft mattan bort från förarsidan baklykta så bakljuset ledningsnätet kan nås.
3

Skruva en plåtskruv i metallen nära baklykta kabelflätan den vita kabeln från den nya ledningsnätet till skruven.
4

Aktivera vänster blinker. Kontrollera kablarna med kretstestaren och hitta den aktiverade tråden. Placera en tråd peka på tråd och anslut den gula ledningen till tråden kranen. Stäng av vänster blinker.
5

Aktivera varselljus. Kontrollera kablarna med kretstestaren och hitta den aktiverade tråden. Placera en tråd peka på tråd och ansluta den bruna ledningen till tråden kranen. Släck varselljus.
6

Tryck på bromspedalen. Kontrollera kablarna med kretstestaren och hitta den aktiverade tråden. Placera en tråd peka på tråd och koppla den röda kabeln till tråden kranen. Låt bort bromspedalen.
7

Dra mattan bort från passagerarsidan bakljus. Aktivera höger blinkers. Kontrollera kablarna med kretstestaren och hitta den aktiverade tråden. Placera en tråd kran på viran och köra den gröna ledningen över stammen till tråden kranen. Stäng av vänster blinker.
8

Häng selen släpvagnskablage genom öppningen placerad direkt bakom förarens bakljuset. Byt stammen mattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84970.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.