Hur man installerar ett Aluminum Radiator

I strävan att öka bilens prestanda, många originaldelar bort och ersätta med lättare komponenter. En sådan del är bilens kylare. Ett lager radiator väger mycket mer än en aluminium radiator. Inte bara är aluminium jämförelsevis lätta, kan de vara mer effektiva i kyla bilen. Radiatorer är nödvändig för varje vattenkyld fordon och arbeta genom att öka ytarean av kylmediet rörledningen, utsätta den för ytterligare luftflöde. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och drivrutiner
Assorted rutan och öppna änden skiftnycklar
skruvmejslar med platt och Phillips huvud
Visa fler instruktioner
1

bort din nya aluminiumkylaren ur förpackningen. Var noga med att inte böja alla fenor. Fenorna är nyckeln till luftflödet och yta.
2

Skjut den nya kylaren till det läge där den gamla radiatorn brukade vara. Installationen är en omkastning av borttagningen. Säkra med fästen från den gamla kylaren. Addera 3

sätta tillbaka den nedre kylarslangen. Tryck slangen över den nedre värmeelementet flänsen och fäst den med en slangklämma. Den andra änden fäster vid vattenpumpen och bör säkras med en slangklämma.
4

Sätt tillbaka den övre kylarslangen. Tryck på den övre slangen över den övre radiatorn flänsen och fäst den med en slangklämma. Den andra änden av slangen kommer att knytas till motorns vattenpump.
5

Fyll kylaren med kylvätska speciellt avsedd för aluminium radiatorer. Starta motorn och cirkulera vätskan tills motorn är varm, sedan åter kontrollera kylvätskenivån och tillsätt vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96226.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.