Hur Wire en Sunpro Tach

Sunpro är en tillverkare av mätare och takometrar, och har producerat dessa enheter sedan 1935. Varvräknaren växte i popularitet under 1960-talet och 1970-talet med uppkomsten av sport-och muskel bilar. Takometrar är apparater som mäter antalet varv per minut (rpm) hos motorn. Detta hjälper föraren att övervaka fordonet och växla vid optimala tidpunkter. Sunpro varvräknare är enkla att installera och tar ungefär en timme att slutföra. Saker du behöver
hopkopplingshylsa
Visa fler instruktioner
1

Anslut den svarta kabeln till en ren omålad marken med hjälp av en ring terminal eller andra säkra sätt grundstötning.
Sida 2

Anslut den röda kabeln till ett batteri sele som ger ström när strömmen är i läge "ON". Den röda tråden kommer att ge ström till varvräknaren. Anslut inte den röda tråd selar som ger makt i "Inte Off" eller "tillbehör" såsom radioapparater och lampor.
3

Anslut den vita kabeln till instrumentpanelens belysning ansluten krets till dimmern omkopplaren. Anslut den vita kabeln till dimmer kontroll tråd med hjälp av en tråd skarv. Sätt i kabeln dimmer i ena sidan av skarven, och den vita kabeln som kommer från varvräknaren till den andra sidan.
4

Anslut den gröna kabeln till den negativa sidan av tändspolen. Tändspolen terminal kan anges som "TACH", "TACH TEST", "Dec" eller "ecu" terminal. Använd denna anslutning på fordon med en distributör.
5

Anslut den gröna ledningen till utgångsfunktionen bly på fordon som har distributör-mindre tändsystem. Konsultera din instruktionsbok för att hitta positionen för varvräknare bly på ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86666.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.