DIY Car undercoating

Bil underbeläggning är en mycket omdiskuterad produkt. Vissa fordonsindustrin entusiaster säger att det är en bluff av återförsäljare söker mer vinst, medan andra säger att det förhindrar rost om det tillämpas korrekt. Om du vill skydda undersidan av bilen utan att betala en återförsäljare, kan du ansöka underbeläggningen själv. Vad som underbeläggningen

underbeläggningen är en tjock färgliknande substans som appliceras till botten av ett fordon. Det vilar på metallen och blockerar vatten och salt, vilket kan orsaka rost och röta undersidan av en bil.

Underbeläggning också reducerar trafikbuller inne i bilen. Förare med sofistikerade ljudsystem kommer ibland att använda underbeläggning för att förbättra ljudet.
Typer

underbeläggning finns i spray, pensel eller rulle-på blankett. Du kan använda någon av dessa metoder på hemmaplan. Alla tre typerna kan hittas på fordonsindustrin leverans butiker.

Brush-on underbeläggning är lättast att tillämpa. Det är mycket tjock och tjärliknande, vilket resulterar i några droppar och körningar. Roll-on underbeläggning gör jobbet snabbare, men det kan vara svårt att nå vissa områden med rullen. Spray underbeläggning är lätt men kräver mer utrustning. En mask är sprutpistol, kompressor och luft slang behövs. Hur ansöker

Lyft bilen och placera den främre änden på jack
står- -Se till att ytan är jämn och plan. När underbeläggningen appliceras på framsidan och mitten av bilen, den främre och höja den bakre delen av bilen för att göra den bakre delen. Använd side-to-side rörelser med en sprayburk.

Oavsett vilken typ av underbeläggning du använder, bör det tillämpas på alla metallytor i ett jämnt lager. Applicera inte underbeläggning på oljepluggen, sladdar eller elektriska anslutningar, eller avgasrören.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83276.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.