Hur Anpassa 350Z

Nissan återupplivat sin linje av Z-märkta sportbilar med införandet av 350Z 2003. Modellen tillverkades i coupe formen genom 2008 års modell och konvertibla formen genom 2009 års modell. De 350Z erbjöd en relativt prisvärd sportbil plattform och vunnit popularitet med tunern folkmassan och många eftermarknaden tillbehör fanns tillgängliga för det på grund av fordonets höga försäljningssiffror. Instruktioner
1

Lägg ett bodykit att jämna ut linjerna i dina 350Z och lägg aerodynamik, liksom. En kropp kit består vanligtvis av nya främre och bakre fascias och sidokjolar. Den främre fascia inte bara bidrar till de fordon estetik, men kan också sänka luftmotståndet. De sidokjolar och bakre ändringar fascia lägga till lite stil på din bil.
2

Lägg en spoiler bar eller vinge på baksidan av din bil för att lägga dragkraft vid höga hastigheter. Medan många människor lägger vingar till Honda Samhällskunskap, dessa fordon är framhjulsdriven och inte dra nytta av den kraft som appliceras på en vinge vid höga hastigheter. Nissan 350Z är bakhjulsdrift och en lämpligt vald bakvinge kan lägga dragkraft på hastigheten genom att generera downforce över drivhjulen.
3

Byt ditt lager säten med Recaro racing säten. Dessa platser ger inte bara en bättre mekanism säkerhetsbälte i händelse av en krasch, men de erbjuder också sidostöd som hjälper dig att stanna på plats vid kurvtagning i hög fart. De är en anpassning alternativ för din 350Z som visar att du har åtagit sig att följa upp resultatet.
4

Välj en uppsättning eftermarknaden fälgar för din Nissan 350Z. Medan fabriken fälgar på denna bil är av hög kvalitet, en ny uppsättning fälgar kan lägga till en nivå av anpassning till din bil som gör det helt och hållet din. Öka fälgdiameter och ersätter stock däck med låg profil racing däck kan också öka bilens hantering tapperhet, om än på bekostnad av komforten vid körning över gupp.
5

Lägg ett Nitrous Boost-system till din 350Z för att öka dess toppfart. Dessa system kommer i olika stadier av förändring och kan bli kostsamt men deras fördelar i att lägga skurar av hastighet är oöverträffad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96225.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.