Hur man gör en Caravan Markis

En markis är en bra produkt när du är på en road trip och du vill spendera tid utomhus oavsett väderförhållanden. Du kan göra en husvagn förtält för att lägga en bra rekreationsområden till ditt fordon och att lägga skydd från väder och vind. Medan vädret kan vara bra där du är just nu, kan för mycket sol eller regn förstöra en annars perfekt dag utanför. Markiser är ett sätt att människor som lever sina liv utomhus kan skydda sig. Enkla markiser för campingplatser, husbilar och husvagnar kan lätt konstrueras. Saker du behöver
Canvas tarp
Måttband
nylonrep
Ground stakes
Tältstänger (justerbar) katalog Scotchguard (väderskydd)
Visa fler instruktioner

1

Mät längden på husvagnen. Bestäm hur bred du vill att din husvagn förtält vara. Tote presenningar kommer i en mängd olika storlekar. Kom ihåg att djupet på de flesta husvagn förtält är 9 meter, men väljer den perfekta storleken för markis för dig och din husvagn. Skriv ner måtten på förtältet du hoppas kunna bygga, och beställa storleken på arbetsytan tarp du behöver.
2

Kontakta en återförsäljare av canvas presenningar. Prata med en representant som är kunnig i rätt storlekar på duk presenningar och deras användningsområden. Relay måtten på din husvagn och ordning en perfekt passform för din husvagn.
3

Besök ett utomhus-butiker för att köpa tält stakes, stolpar tält och nylonrep. Sex tältpinnar och 100 meter nylonrep kommer att vara tillräckligt för att göra en husvagn förtält. Hjälp av pre-byggda bitar kommer att göra uppgiften att bygga din husvagn förtält mycket enklare. Samla delar och bitar tillsammans när arbetsytan tarp anländer och förbereda sig för att ställa upp din husvagn förtält hemma först.
4

Park husvagnen i ett område som kommer att möjliggöra för storleken på markis kommer du att konstruera, företrädesvis över mjuk jord. Husvagnen markis kan konstrueras på nästan alla ytor du kan köra tält stakes in. För tjära, bör tält stakes göras av stora metall naglar du kan köra igenom tjära vägbanan. För betongytor, köra en påle genom en spricka i betongen eller ett snitt avdelare för att förhindra skador på ytan.
5

Sprid ut duken tarp på gruppen. Orientera duken så att den är placerad vid sidan av vagnen ordentligt. Placera spetsen på en tältstång i metallen genomföringen vid ena hörnet av duken närmast husvagn och höja den tältets hörn tills tältet /förtältet polen är vertikal. Håll förtältet pole i position så att en säkring linje kan fästas och sättas i marken.
6

Konstruera en markis linje genom att klippa 15 meter nylonrep av din 100-fot rulle. Gör en ögla i ena änden och knut det så att det förblir som en ögla i slutet av denna tågända. Sätt slinga över den översta punkten av den vertikala markis pol så att när den andra änden är fäst vid marken med en insats de bästa loop pressar ner på duken, håller den på plats på den vertikala stolpen. Fäst den lösa änden av repet till marken med en insats.
7

Placera de återstående fem tält /markis poler i kragarna i husvagnens förtält tills det finns tre tillbaka markis stolpar och tre främre stolpar markis . Fästas och förankras på rätt sätt med markis stakes, du vet nu hur man gör en husvagn markis när du är på resande fot och vill njuta av utomhus i alla väder.
8

Spray hela arbetsytan tarp med Scotchguard väderbeständighet spray. Låt husvagn förtält torra tre timmar, sedan spraya ett andra skikt på förtältet. Torka helt, kommer den nya husvagn förtält förbli vattentätt under många år framöver. Dekonstruera husvagn förtält och förvara på en sval, torr plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94986.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.