Hur man installerar ett Shifter Knob

De flesta av rattarna stock shifter som kommer med fem-växlad och automatisk bilar kan vara vanligt utseende. Om du vill anpassa inredningen av din bil lite, kan du uppgradera din shifter knopp själv. Med köpet av en eftermarknad shifter knopp kit, kan du anpassa utseendet på din bil. Saker du behöver
Aftermarket shifter knopp kit
Liten spårskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Shift bilen i friläge och dra åt parkeringsbromsen.
Sida 2

Skjut växelreglaget starta nedanför shifter knopp. Den shifter boot är plast eller läder som håller dammet ur de arbetande kontroller av växelspaken.
3

Ta bort den gamla shifter knopp. Beroende på vilken typ av ratten som du har, kommer du antingen skruva loss den från shifter stick, dra den rakt upp för att lossa det från minnet (detta kräver en rimlig mängd kraft), eller ta en liten ställskruv vid basen med hjälp av en liten skruvmejsel.
4

Installera eftermarknaden shifter knopp. Leta adaptern som passar storleken på minnet som är i din bil. Din adapter kit kommer med många olika adaptrar för att passa ett brett utbud av fordon. Skjut in adaptern i shifter knopp, och placera ratten på minnet, att se till att all märkning är vänd åt rätt håll.
5

Dra åt vredet till minnet. Använda den lilla insexnyckeln som medföljer satsen, dra åt skruv vid basen av ratten, till minnet, för att hålla den från att komma ut i handen medan du skiftar. Kläm på plastkåpan som döljer set-skruven vid basen av ratten.
6

Byt shifter boot. Skjut shifter boot tillbaka till basen på shifter knopp, täcker pinne och hålla den fri från damm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85075.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.