Hur man Mix Pearl bilfärg

Blending pärla pulver in i en basbeläggning eller en klarlack placeras över basbeläggningen orsakar en böjning av ljus när den träffar ytan av bilen. Detta skapar ett mjukt sken som förstärker djupet i färgen i färgen när tydliga spöke pärlor används. Färgat godis pärla pulver läggs till klarlack lagret kan lägga djup samt komplexitet, tvingar en färgskiftning genom de genomskinliga pärlor innan du tittar basfärgen nedanför. Saker du behöver
Paint
Ghost pärla pulver
Mätning tesked
Trä måla pinne
plywoodskiva
Paintbrush
Candy pärla pulver
Clear
coat paint
Visa fler instruktioner
1

Häll 3/4 för 2 tsk ghost pearl pulver i en liter färg som du tänker använda som ett baslack. Ju mer pulver du lägga till färg, desto mer djup du uppnår.
2

Blanda pulvret omsorgsfullt i färgen med en trä färg pinne. Testa effekterna av Pearl pulver genom att måla ett prov på plywood. Justera mängden pulver tills du uppnår önskad effekt. Lägg mer pulver till mixen för mörkare nyanser av färg.
3

Använd candy pearl material med klarlack färg du tänker placera över en grundfärg. Candy Pearl kommer i en mängd olika färger, och kommer att lägga färgade brytning till basen pälsen. Häll en initial tesked godis päls pulver i en liter klarlack och blanda med en trä färg pinne.
4

Testa klarlack på en plywoodskiva som du har målat med basen pälsfärgen och fick torka. Justera utseendet på klarlack lagret genom att lägga mer av genomskinlig godis pärla att bryta mer ljus i klarlack över fortfarande synliga baslack under. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85036.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.