Hur man programmerar Keyless Entry för en Nissan Maxima

Som de flesta bilar som tillverkats sedan mitten av 1990-talet , erbjuder Nissan Maxima ett keyless inresa fjärrkontrollen som en gemensam och prisvärd uppgradering . Denna keyless inresa fjärrkontrollen möjliggör fjärråtkomst till dina dörrar och din bål och förmågan att slå överfallslarm och pre - starta bilen . Även om dessa fjärrkontroller kan programmeras på ett återförsäljaravtal för en liten avgift , kan de också programmeras hemma av ägaren utan tidigare erfarenhet . Instruktioner
1

Ange din Nissan Maxima och stänga alla fönster , dörrar och bagageluckan. Sätt dig nyckeln i tändningslåset .
2

Tryck på låsknappen på din bildörr .
3

Förvandla din nyckel ett klick åt höger till " på "-läge ( utan att vända bilen på ) . Vrid sedan tillbaka knappen till vänster och upprepa denna cykel totalt åtta gånger i snabb följd . Varningsblinkersen på din Maxima blinkar för att indikera att programmeringen har börjat .
4

Tryck på låsknappen på din keyless inresa fjärrkontrollen och vänta 2 till 3 sekunder för bilens lås att svara . Om låsen inte svarar , fortsätter du att trycka på låsknappen med korta mellanrum tills de gör . När dina lås reagerar , är programmeringen klar och du kan ta ur nyckeln ur tändningslåset .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94947.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.