Hur man programmerar en 2001 Grand Am Keyless Remote

Pontiac är en underavdelning av General Motors. Grand Am släpptes första gången 1973 som en medelstor bil. I 2001 års Grand Am är en kompakt bil med en Twin Cam 2.4 motor. Som ett valfritt tillägg eller eftermarknaden alternativ, kan du ha ett nyckellöst lås styrsystem tillsattes. Keyless-systemet använder fjärrkontroller för att låsa eller låsa dörrarna. Programmering av fjärrkontroller kräver att du följer tidskänsliga steg insidan av bilen, som tar mindre än fem minuter att slutföra. Instruktioner
1

Stäng alla dörrar på fordonet och sedan pop huven och stötta upp. Ta bort "mall PGM" säkringen ur säkringen blocket. Säkringen blocket sitter under huven på bilen, nära batteriet.
2

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till "ACC." Säkerhetsbältet blinkar en till tre gånger och sedan en ringsignal att höras en till tre gånger.
3

Vrid nyckeln till "Off" och sedan till "ACC" igen inom en sekund.
4

Öppna och stäng alla dörrar. En ringsignal att höras för att bekräfta att du är i programmeringsläget.
5

Håll "Lock" och "låsa upp" knapparna samtidigt på fjärrkontrollen i 14 sekunder. Efter sju sekunder kommer en ringklockan ljud för att indikera att den är synkroniserad. Efter 14 totalt sekunder, kommer en andra ringklockan ljud för att indikera att programmeringen är framgångsrik. Upprepa ovanstående steg för varje ytterligare fjärrkontroll.
6

Ta ut nyckeln ur tändningslåset och sedan sätta den "mall PGM" tillbaka säkringen i säkringshållaren blocket för att avsluta programmeringsläget.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84555.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.