Hur du väljer vändskiva Hitches

Plocka ut rätt typ av dragkrok för bogsering din femte hjulet kommer att bero på vilken typ av truck som du äger. Att ha rätt skumt att göra det enklare och säkrare för din bil att dra femte hjulet trailern. Även om dessa typer av missöden kan variera något i utformning, har du ett antal alternativ för att matcha storleken på din lastbil, liksom vilken typ av väg terräng där du kommer att bli bogsering det femte hjulet trailern. Instruktioner
1

Välj ett ryck som använder ett glidande systemet. Sliding missöden är idealiska för användning samtidigt dra ett femte hjul med en lastbil som har en kort säng. Detta beror på deras korta sängar kan orsaka framsidan av vändskivan att komma i oönskad kontakt med truckens hytt. Chansen att detta händer är mindre troligt med en glidande skumt.
2

Välj ett ryck som kommer med en justerbar svanhals också. Den svanhals designen kan du använda en separat följeslagare skumt, som kan tas bort från sängen av din lastbil i minuter när du inte transporterar vändskivan. De har också ett mycket högre betyg för bogsering:. Omkring 36,000 pounds
3

köpa en vanlig Vändskivskoppling för transport av släpvagn med en lång säng lastbil, vilket ger dig mer frihet att göra större svängar. Denna typ kan du ta bort skumt utan att ta bort stödskenorna, som installeras för att göra släp lättare.
4

Köp en air-ride-stil skumt om du planerar att dra femte hjulet genom dåliga vägar och bergig terräng. Dessa missöden använder ett system för luft-chock som minskar turbulensen, ojämnheten och stress som din lastbil erfarenheter samtidigt som du drar släp under dessa förhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96322.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.