Hur tar man bort emblem från gamla bildörrar

Emblem på gamla bildörrar är symboler för bilen, och har utformats för att vara snygg när bilen byggdes. Över tiden kan dock emblem chip, blekna eller bara inte ser bra längre. De flesta emblem hålls på med antingen en gummiblandning eller ett lim, och det stöd fäster färgen. Om du inte vill att emblemet på din gamla bil dörr, lära sig att ta bort det med dessa enkla steg. Saker du behöver
Värmekanon eller hår dryerWaxed dental flossGoo-Gone lim remover (eller annat lim remover på ditt val) ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Turn på värmepistol och börja värma kanterna på emblemet du vill ta bort. Arbeta värmepistol och tillbaka över kanterna tills den underliggande limmet börjar att bli klibbig.
2

Skjut tandtråd mot kroppen av bilen och arbeta bakom emblemet genom att skjuta tandtråden upp och ned (eller fram och tillbaka) i en "sågning" rörelse.
3

Dra försiktigt tandtråden mot dig när du har arbetat tandtråden under emblemet. Lyft svårt nog att börja separera emblemet från bilen, men inte för hårt eller du kan bända emblemet bort för snabbt och skada bilens lack i processen.
4

Fortsätta arbeta med tandtråd under emblemet område som du bara värms upp tills den underliggande limmet börjar torka. Låt inte limmet att åter binda emblemet på bildörren.
5

Fortsätt värma områden av emblemet tills limmet blir klibbig, och fortsätta att arbeta med tandtråd under emblemet tills du har helt separerade emblemet från den gamla bildörren.
6

Placera en liberal mängd "goo-borta" lim remover till en ren trasa och arbeta in det område där emblemet var att ta bort eventuella kvarvarande rester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83185.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.