Hur får man fler hästkrafter Out of My 06 Mini

Mini är en utlöpare av bilföretaget Bavarian Motor Works (BMW) som är specialiserat på kompakta bilar. Det lanserades 2001 och har vuxit till att producera flera olika varianter av Mini, som alla har liknande formgivning och design. Minis producerade 2001-2006 representerar den första generationen av fordonet. Den första generationen Mini har en respektabel mängd eftermarknadsprodukter tillgängliga, varav många boost vridmoment och hästkrafter när de installeras. Instruktioner
1

tillbaka Mini kall luftintaget med en prestanda eftermarknad kallt luftintaget. Kallt luftintag är en av de mest prisvärda prestanda uppgraderingar tillgängliga för Mini, och de kan även installeras utan professionell hjälp om du har rätt fordonsindustrin verktyg och en måttlig mängd erfarenhet eller kunskap av att arbeta med motorer. De ger också en något ökad bränsleekonomi.
2

Installera en kompressor eller turbo kit. Kompressor och turbo kit ger ett massivt uppsving i hästkrafter genom att tvinga stora mängder luft i motorn. De är också extremt dyra och kräver i allmänhet professionell installation. Några av de större kompressor eller turbo kit kan också bli nödvändigt att uppgradera bromsar och däck på Mini för att upprätthålla säkra körstandarden.
3

tillbaka Mini avgaserna med en prestanda eftermarknaden avgassystem. Eftermarknad avgassystem kan luft flöda mer fritt, vilket ger en väsentlig ökning av hästkrafter och en måttlig ökning av bränsleekonomi. De ökar också motorbuller och CO2-utsläpp, och vissa stater som Kalifornien inte tillåter dem. Var noga med att kontrollera dina lokala statliga regler innan du byter avgassystem på din Mini.
4

Installera en lustgas-system. Lustgas system ansluter till bränsleledningen och injicera ett skott av lustgas i bränslesystemet när den aktiveras av föraren. Detta ger en tillfällig, men signifikant, ökning av hästkrafter. Lustgas system är bäst lämpade för linjärt tävlingsförhållanden.
5

Installera ett chip prestanda dator. Prestanda datachips programmera den inbyggda motorn processor som övervakar och hanterar olika motorfunktioner. Prestanda datachips ger en avsevärd ökning av makten, men kan minska bränsleförbrukningen. De är relativt billiga och enkla att installera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95922.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.