Hur du anpassar en 1983 Ford Bronco

Ursprungligen infördes som en konkurrent till Jeep CJ-5 och International Harvester Scout, är Ford Bronco en SUV som producerades av Ford 1966-1996. Den Bronco var en stark konkurrent i 30 år med andra SUV på marknaden. En full-size SUV, kan Bronco användas för bogsering och dragande last. Tillverkas i Wayne, Michigan, har 1983 Ford Bronco en exteriör som är grundläggande i utseende, är Bronco ett oskrivet blad för att lägga till egna alternativ för att förbättra sitt utseende. Instruktioner
1

Installera en Bronco anpassade streck täcker. Anpassade streck täcker är gjutna former som täcker hela skvätt dig 1983 bronco. De finns med en mängd olika utföranden inklusive leopardtryck, zebra tryck, cheetahtryck, flammor, blommor och en mängd andra utskrifter. Finns även i fasta färger, kommer anpassade streck täcker lägga mycket personlighet till din Bronco.
2

Lägg klädslar. Skräddarsy insidan av din Bronco med klädslar. En mängd olika klädslar finns att passa väl på både bakre och främre sätena i Bronco. San Diego företaget Auto Anything säljer läder-look Bronco klädslar som verkar passa Bronco säten perfekt. Tillverkas av CalTrend, läder-look klädslar finns i både en och två-ton färger.
3

Lägg nödraketer Bushwacker fender. Bushwacker bloss finns i en design skräddarsydd för 1983 Ford Bronco. De facklor lägga ett mer robust utseende till en redan robust fordon. Finns i flera färger, stänkskärm nödraketer ser bra ut i en kontrasterande färg eller de kan målas för att matcha färgen på din Bronco.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96044.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.