Hur du anpassar en Toyota Tacoma

Toyota Tacoma är en medelstor pickup gjorts av japanska auto maker. Den Tacoma är populärt med friluftsentusiaster och kan eftermontera och modifieras till en anpassad bil utifrån dina behov och önskemål. Anpassa din Tacoma begränsas endast av din smak eller behöver om aktiviteter. Om du bor i snö land och vill göra riggen en ski bil eller bor i öknen och vill ha en off road maskin, det finns byggsatser och tillbehör som gör att du kan anpassa din Tacoma som du tycker passar. Saker du behöver
Tape Papper åtgärd Mössor och penna
rutat papper Hylsnyckel Mössor och metriska uttag
bultar, muttrar och skruvar
säng satser-Lift satser-kåpor
Off road däck
Visa fler instruktioner
1

Mät ut måtten på din lastbil säng och skriva ner dem. Överföra dessa på rutat papper, i skalan. Rita ut just din add-on eller tillbehör som baseras på dimensionerna. Om du vill installera en säng kit i bilen, rita ut där du kommer att fästa och placera det.
2

Byt ut däcken utifrån din position och där du kommer att använda Tacoma. Lou Dawson av Wild Snow blogg använder en anpassad Toyota Tacoma att komma till och från trailheads, den plats där en Leden börjar, och kallar det ett TAV, eller Trail Approach Vehicle. Dawson utrustade hans Tacoma med en bakre differential "klistermärke" som ger Tacoma bättre prestanda off-road.
3

Installera en "pre-runner" främre stötfångaren. Detta fungerar som en barriär mellan stenar och skräp i spåret och framsidan av Tacoma. Det är en infälld stötfångaren som skjuter skräp ur vägen och tillåter mer effektiv terrängkörning. Var medveten om att använda en pre-runner stil stötfångaren placerar fler skakningar och stötar på lastbilen vid påkörning av hinder och kan resultera i nacke och rygg skada på förare och passagerare om de inte utbildats i hur man använder stötfångaren.
4

Förstärka draghandsken bilagor med svetsade dragkrokar, bör du behöver extra bogsering förmåga off-road med din Tacoma.
5

Lägg eftermarknaden off-road däck till Tacoma. Detta väcker Tacoma utan att behöva lägga dyra lift kit till suspensionen.
6

Ändra flaket att ha en minnesenhet enligt en sovande säng. Använd plywood trall och utomhus mattan för sängram och däck, samt varor butiken och växel under plattformen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84537.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.