Hur: Black Magic Färgtoning

Färgtoning skyddar det inre av ett fordon från att skada solstrålar. Det är också väsentligt förändrar utseendet på fordonet. Svart magi Färgtoning är en billig produkt finns i flera kvaliteter, var och en med en annan prisklass. Black Magic produkter säljs inom fordons delar av stora lågpriskedjor och detaljhandel fordonsindustrin butiker, såväl som online. Tillämpa svart nyans magiska fönstret tar bara några verktyg, varav de flesta är från tillverkaren. Saker du behöver
Maskeringstejp
Mild fönsterputsning kemiska
Nylon
skurnylon Sugskrapa
Luddfri trasa
Måttband
Razor kniv
Spray flaska fylld med vatten
Visa fler instruktioner
1

täcka insidan omkrets av fönsterkarmen med maskeringstejp. Rengör fönstret med en mild fönsterputsning kemikalie. Skrubba några envisa fläckar med en nylon skurnylon. Dra bladet på skrapan över fönstret för att avlägsna eventuell fukt. Torka fönstret med en luddfri trasa.
2

Mät varje kant av fönstret. Säkra Black Magic filmen Färgtoning till ramen med maskeringstejp. Skär färgton filmen 1 tum bredare än bredden av fönstret. Skär färgton filmen en tum längre än höjden av fönstret. Skär nyans film med en rakkniv kniv för att få en skarp kant.
3

Fukta utsidan av fönstret med sprayflaska. Tryck Färgtoning på den våta ytan. Gnid skrapan över nyans filmen platta till den mot glaset och ta bort alla bubblor. Trimma färgtonen filmen längs toppen och båda sidor med rakkniv kniv. Lämna en 1/2-inch filmremsa hängande under den nedre kanten av fönstret.
4

Dra färgton filmen från utsidan av fönstret. Klappa filmen med en luddfri trasa för att avlägsna eventuell fukt. Fäst en bit maskeringstejp på varje sida av ett hörn av filmen. Dra de två tejpbitar isär för att separera nyans filmen från dess skyddande underlag. Dra långsamt de två isär. Kassera skyddande hölje.
5

Blöt insidan av fönstret genom att spraya det frikostigt med vatten. Tryck den självhäftande sidan av färgton filmen mot den våta sidan av fönstret. Spraya utsidan av färgton filmen med vatten. Dra skrapan över ytan av filmen från toppen av fönstret till botten för att ta bort luftbubblor. Stoppa den extra 1/2 tum av filmen mellan glaset och packningen längst ned i fönstret.
6

Spray nyansen filmen med vatten och gummiskrapa igen för att avlägsna eventuella kvarvarande luftbubblor från under film. Ta bort maskeringstejpen och låta fönstret torka helt innan du sänker fönstret eller köra bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87668.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.