Hur man kan förbättra en Subaru 2.5 Motor

Subaru 2,5-litersmotorn har använts i en mängd olika modeller, inklusive den otroligt snabba WRX STI. Vissa versioner av denna motor har turboladdade medan vissa sugmotor. Både de turboladdade och icke-turboladdad versioner kan förbättras helt enkelt för mer kraft. Massor av företag erbjuder eftermarknaden uppgraderingar för dessa bilar och motorer som är tåliga nog att tåla tillägg av betydande makt. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Byt beståndet avgaserna med ett mer fritt flöde avgassystem. Detta är ofta en av de första förändringarna som entusiaster gör att deras Subarus när de vill ha mer makt. Beståndet avgaserna är relativt restriktiv, så öppnar det upp till en större diameter gör spenderat avgaserna att lämna motorn effektivare, i sin tur producerar mer makt. För att installera en prestanda avgassystem, måste den gamla avgaserna tas bort och nya installeras. Detta kräver speciella verktyg och kunskap och kan göras av ett avgassystem butik.
2

Installera en mer lättflytande luftintag. Ju mer frisk luft motorn kan få, desto bättre kommer det att springa och desto mer ström kommer det att göra. Du kan installera något så enkelt som ett Sportluftfilter från ett företag som K & N som passar i beståndet luftintaget men är mer lättflytande än beståndet filtret. Du kan också installera en kall luftintaget, som kommer att ersätta rutan lager luften med en mer lättflytande luftintag och filter. För att installera ett filter, ta bort lager filtret och ersätta det med ett nytt. Om det är en komplett kall luft intag, ta bort rutan lager luft genom unbolting den från motorrummet och bultning i kall luft intag enligt de medföljande anvisningar.
3

Uppgradera elektroniken . En sak som alla moderna bilar nytta är en uppgraderad ECU (Engine Control Unit), vilket kommer att programmera datorn att leverera olika bränsle, luft och tändning kurvor för en effektökning. Den turboladdade versionerna av 2,5-litersmotorn i synnerhet kommer att ha stor nytta av en prestation ECU. En ny ECU bör installeras av en butik förtrogen med att arbeta på fordonselektronik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95401.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.